Házasság Hete 2024.

Szeretettel hívjuk a házaspárokat, jegyespárokat és a nem házasságban élő érdeklődőket is a Házasság Hete programsorozat központi előadására a Pasarétre:

 

Az előadás a Pasaréti Református Egyházközségben rendezett csendesnap keretében hangzik el. Önállóan is látogatható, de szeretettel várjuk az érdelkődőket az egész napos programra is:

ABibliai Házassággondozó Szolgálat munkatársai országszerte számos előadást tartanak, vagy közreműködnek helyi rendezvények lebonyolításában:

Debrecen

2024. február 9-én a PÁR ÖTLET című rendezvényre várjuk a házaspárokat, melyen munkatársunk, Kovács Károly is szolgál. További információk a Facebook-on erre a linkre kattintva érhetők el.

Pécsvárad

2024. február 11-én, vasárnap a Pécsváradi Református Egyházközségben az Istentisztelet keretében Kátoli Gábor és Veronika előadása/bizonyságtétele hangzik el, melyet beszélgetés követ. Cím: Pécsvárad, Kálvin utca 15.

Noszvaj

2024. február 11-én Selmeczi László és Ottilia tart előadást 10 órai kezdettel a baptista imaházban. Plakát elérhető itt.

Jászberény

2024. február 18-án a Jászberényi Református Egyházközségben Komjáthy Károly és Éva előadása hangzik el Állandó megújulásban (jóban-roszban jobban) címmel. További információkért kérjük, kattintson ide.