Korábbi lapszámaink:


FIGYELEM! Honlapunk nemrég egy súlyos hiba miatt összeomlott. Ideiglenes formában tudtuk csak helyreállítani. Az űrlapok jelenleg nem működnek, ezért kérjük, az újságelőfizetést e-mailben jelezzék az info@bhsz.hu címen! A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

A BIBLIA ÉS CSALÁD MAGAZIN negyedévenként megjelenő családi folyóirat. Családi élettel, házassággal, gyermekneveléssel kapcsolatos cikkeket, élménybeszámolókat és gyakorlati javaslatokat tartalmaz. A táborokra és csendesnapokra vonatkozó információkat is folyóiratunk közli.

Előfizetési díja egy évre: 3000 Ft

Megrendelés, ajándékozás

A folyóirat megrendelhető 1 évre, azaz 4 számra (év közbeni megrendelés esetén a következő 4 számot küldjük) az alábbi módokon:

 • online azonnal a honlapunkon, a megrendelő űrlapon
 • az újságban található megrendelő lapon
 • a megrendeles@bhsz.allinnovation.hu címre küldött emailben
 • postai levélben a következő címre küldve: Bibliai Házassággondozó Szolgálat, 1530 Budapest Pf . 19.
 • az ország minden postahivatalában

Megrendeléskor a következő adatokat kérjük megadni:

Megrendelő adatai: név, email cím, telefon, irányítószám, helység, postacím, példányszám

Ajándékozás esetén kiegészítve a következővel: ajándékozott személy adatai: név, irányítószám, helység, postacím, példányszám

Előfizetési díj befizetése

A folyóirat előfizethető 1 évre az előfizetési díj átutalásával vagy csekken történő befizetéssel.

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000015-70080001. Kérjük a közlemény rovatban feltüntetni az előfizető nevét, illetve azt, hogy ” BCs előfizetés”. (Például: Kováts Piroska, BCs előfizetés)

Előfizetés meghosszabbítása

Az előfizetést meghosszabbítása történhet a következő 4 számra vonatkozó előfizetési díj átutalásával, illetve csekken történő befizetésével. Kérjük, mindkét esetben az előfizető törzsszámát feltüntetni, valamint jelezni az előfizetés tényét.

Lemondás

Az előfizetés lemondása történhet email-en vagy postai levélben az előfizető törzsszámára való hivatkozással.

Adomány

A BHSZ munkájának támogatására lehetőség van adomány befizetésére az összeg átutalásával, illetve csekken történő befizetésével. Kérjük, ebben az esetben is a törzsszámot feltüntetni, valamint jelezni az adományfizetés tényét.

Előfizetés a magazinra


  A postázási cím, ahová a magazinokat küldhetjük, eltér a megrendelő postacímétől?
  nemigen, más címre kérem a postázást

  SZÁLLÍTÁSI ADATOK:

  Név*

  Szállítási cím*

  A Biblia és Család Magazin éves előfizetése független a honlapra történő regisztrációtól! Amennyiben szeretne regisztrálni honlapunkra is, hogy minden online tartalmunkat elérhesse, kérjük kattintson ide!