FIGYELEM! Honlapunk nemrég egy súlyos hiba miatt összeomlott. Ideiglenes formában tudtuk csak helyreállítani. Az űrlapok jelenleg nem működnek, ezért kérjük, a jelentkezést e-mailben jelezzék az info@bhsz.hu címen! A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

HÚH – HázasságÚjító Hétvége

Házasságod legyen szívügyed!


Mit szólna, ha valaki azt ígérné Önnek, elutazhat egy hétvégére a házastársával, és mire hazaér, teljesen megújul a lakása? És ha azt ígérnék, hogy elutazhat egy hétvégére, és mire hazaér, megújul a házassága? Mi megígérni nem tudjuk egyiket sem, de azt tudjuk, hogy Jézus Krisztus – ha a vele való kapcsolatunkat megerősítjük – képes új életet teremteni a házasságunkban is. Akár egy hétvége alatt is történhet nagy változás.

Ezzel a céllal szervezzük a HázasságÚjító Hétvégéket immáron sok esztendeje. A HÚH kicsit olyan, mint egy egyetlen hétvégébe belesűrített csendeshét házaspároknak. Témái: érzelmek, kommunikáció, megbocsátás, Krisztus-központú élet. A programunk intenzív, szoros menetrendben egymásra épülő elemekből áll, de nem baj az, ha hagyjuk, hogy az Úr intenzíven beszélhessen velünk!

A hétvége pénteken vacsorával indul és vasárnap ebéddel zárul. Ha nem túl messziről érkeznek, még szabadságot sem kell kivenni!

A hétvége önköltségi ára 88.000 Ft/házaspár. Tudjuk, hogy ezt sokaknak nehéz kigazdálkodni a családi költségvetésből, ezért a Bibliai Házassággondozó Szolgálat 68.000 forintért lehetővé teszi a hétvégén való részvételt. Ugyanakkor kérjük, hogy aki teheti, a különbözettel adomány formájában támogassa egyesületünket, mert a különbözetet mi is csak adományokból tudjuk fedezni.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2024. március 20.

Következő időpont: 2024. április 12-14.

Helyszín: Biblia Centrum, 2027 Dömös, Kossuth Lajos utca 221. www.bice.hu

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000015-70080001.

Az űrlapon a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap kitöltése után automatikus visszaigazoló levelet fog kapni a megadott e-mail címekre. A hétvégével kapcsolatos tudnivalókról egy későbbi időpontban e-mailben fogjuk értesíteni. További információ: info@bhsz.hu.

Szeretettel vár minden házaspárt a BHSz csapata!

„A házasság olyan, mint a csecsemő: rendszeresen tisztába kell tenni és etetni kell.”

Cseri Kálmán

  HÚH alkalom

  Melyik alkalomra jelentkezik?
  Kérjük elsősorban a soron következő alkalmat jelölje meg, és csak akkor válasszon későbbi időpontot, ha a soron következőre akadályoztatás miatt nem tud eljönni!
  2024. április 12 - 14. Dömös

  A férj adatai

  Van-e bármilyen ételallergiája?
  nincsvan

  Az ételallergia megnevezése:

  A feleség adatai

  Van-e bármilyen ételallergiája?
  nincsvan

  Az ételallergia megnevezése:

  Közös információk